A szó szoros értelmében ingyenes TrackMania Nations Forever lehetové teszi számodra hogy észveszto sebességgel vezess szórakoztató és látványos pályákon egy- és többjátékos módban. A Nations Forever a Stadion környezet új ?Forever? változatát, egy komoly egyjátékos módot és 65 teljesen új, folyamatosan nehezedo pályát kínál. A TrackMania Nations Forever még több játékost fog összehozni mint az eredeti Nations verzió, mert lehengerlo többjátékos módokkal rendelkezik, innovatív online funkciókat tartalmaz és a játékosok közötti interakció is forradalmi.

>A TrackMania Nations Forever a Stadion környezet új ?Forever? változatát, egy komoly egyjátékos módot és 65 teljesen új, folyamatosan nehezedo pályát kínál. A TrackMania Nations Forever még több játékost fog összehozni, mert lehengerlo többjátékos módokkal rendelkezik, újító online funkciókat tartalmaz, és a játékosok közötti interakció is forradalmi

A TrackMania Nations Forever esetében a Nadeo studió kihasználta a PC képességeit játék, kreatív és kommunikációs platform terén annak érdekében, hogy még több játékos oszthassa meg ezt az egyedi játékélményt.

 

 

 
Jellemzok :
Teljesen ingyenes játék.

Magával ragadó egyjátékos mód 65 teljesen új pályával.

Egyjátékos és csapat alapú többjátékos módok. Csatlakozz a több milliónyi online játékoshoz a TrackMania kiszolgálókon.

Egy teljes TrackMania környezet: Stadion ??Forever??.

Beépített szerkeszto a saját pályák létrehozásához, videostúdió a saját filmek létrehozásához és egy festomuhely az autót egyénivé tételéhez.
 

Hivatalos egy- és többjátékos ranglista.

Kompatibilis a TrackMania United Foreverrel (profil és többjátékos kiszolgálók).
Trailer
Oldalmenü
Naptár